GSP: Kupljeno četiri puta više karata nego u januaru 2015

Analiza rada i poslovanja GSP „Beograd” u martu ove godine  pokazala je da je kupljeno četiri puta više karata nego u januaru 2015, saopšteno je iz tog gradskog preduzeća. Ovaj trend se nastavlja i na mesečnom nivou donosi profit od oko 4,5 miliona dinara, a na godišnjem oko 54 miliona dinara.

Kako se navodi, ukupan broj nezgoda u kojima su učestvovala vozila GSP-a smanjen je za pet odsto, kao i broj nezgoda koje su nastale krivicom vozača.
Ispitivanjem transportnog rada kroz tri parametra koja ga definišu zaključeno je da su u prvom kvartalu 2016. godine časovi u saobraju povećani za 4,73 odsto u odnosu na isti period prethodne godine, kilometri za 5,8 odsto, dok je broj kilometara u saobraćaju povećan za 6,02 odsto. U istom periodu povećano je i učešće ostvarenog transportnog rada gradskog prevoznika u ukupnom transportnom radu integrisanog tarifnog sistema za 1,85 odsto, što rezultira zaradom od približno 100 miliona dinara na godišnjem nivou.

Smanjenjem broja prekovremenih sati tokom protekle dve godine, na godišnjem nivou GSP „Beograd” uštedeo je oko 19 miliona dinara, ističe se u saopštenju.

Next Post

Radоvi na kоlоvоzu u Bulеvaru kralja Аlеksandra

Пет мај 20 , 2016
Radоvi na kоlоvоzu u Bulеvaru kralja Аlеksandra, na dеlu оd ul. Vеlizara Коsanоvića dо ul. Mitе Ružića, kоје ćе izvоditi JКP «Bеоgrad put», u pеriоdu оd pеtka 20.05. оd 22:00 časa dо 23.05.2016. gоdinе dо 04:00 časa. Napоmеna: Izvоđač radоva ćе оmоgućiti prоlaz vоzilima JGP-a krоz zоnu radоva, u pеriоdu […]