„Gradske pijace“ podigle usluge za 5%

„Gradske pijace“ podigle su linearno cene usluga za 5%. Takođe , uvedena je nova naknada za neovlašćeno  ili protivpravno korišćenje pijačnog poslovnog prostora i drugih komunalnih usluga na prostoru pijaca kojima upravlja preduzeće.

U saopštenju „Gradskih pijaca“ navedeno je da kontrolom je utvrđeno da postoji više od 300 slučajeva nepravilnog odnosno nezakonitog korišćenja pijačnih usluga.

„Gradske pijace“ u saopštenju govore da su  sve aktivnosti usmerene u cilju zakonitog korišćenja pijačnih usluga i smanjenja nelegalnih aktivnosti u prometu roba i pružanja usluga na prostoru pijaca.

Izvor: Gradske pijace

Next Post

Obeleženo 77.godina od održavanja Formule 1 u Beogradu

Суб сеп 10 , 2016
Danas je trkom oko Kalemegdana obeleženo 77.godina od preteče Formule 1 tj. Gran prija Beograda koji je održan 3.septembra 1939.godine u čast rođenja Petra II Karađorđevića. Trku je otvorio gradski menadžer Goran Vesić. U trci su učestvovale vozila: stare formule-bolidi, motori, oldtajmeri i nacionalna klasa „fića“. https://www.instagram.com/p/BKLp5sVjUCb/?tagged=kalemegdan&hl=en Podeli na FacebookPodeli na Twitter