Gradske pijace daruju drage Beograđanke

Povodom Međunarodnog dana žena, Gradske pijace obradovaće prvih 120 dama, koje 08. marta u 11 časova dođu na pijacu „Skadarlija“ i u 12 časova na pijacu „Blok 44“.

Prelepe bele ruže, kao simbol ljubavi i praktične cegere za pijačnu kupovinu, podeliće Ivan Sočo, direktor JKP „Gradske pijace“ i Bojan Bajagić, izvršni direktor JKP „Gradske pijace“.

Pozivamo sve pripadnike „jačeg pola“ da posete pijacu „Kalenić“, sutra i prekosutra, u periodu od 8 do 16 časova i da voljenim damama odaberu poklon u vidu torbe, kozmetike, ručno rađenog nakita, slika, korpi, cveća, predmeta izrađenih u dekupaž tehnici, kao i ukusnih poslastica. Na T.C. „Krnjača“, odnosno specijalizovanoj pijaci cveća, mogu naći rezano cveće po ceni od 60,00 dinara za iris do 2.500,00 dinara za orijentalni ljiljan, dok se saksijsko cveće kreće od 40,00 do 240,00 dinara po komadu. Ponuda buketa i cvetnih aranžmana je raznovrsna i dobra, te se mogu kupiti po ceni od 300,00 do 5.000,00 dinara.

Izvor: Gradske pijace

Foto:pixabay

Next Post

Deveti tornik

Уто мар 7 , 2017
„Deveti tornik“ je deveti utorak od pravoslavnog Božića i u narodu se smatra baksuznim danom. Veruje se da na ovaj „Deveti tornik“ razne nemani i demoni hoće da napadaju najmlađe pa se verovalo da majke na ovaj dan treba posebno da paze na svoju decu. Žene netreba da šiju odela […]

Ako ste propustili