Godinu dana rada Vlade biće obeleženo u Subotici

Vlada Republike Srbije obeležiće godinu dana rada u mandatu predsednice Ane Brnabić u četvrtak, 5. jula u Subotici, kojom prilikom će premijerka i članovi Vlade obići više lokacija u tom gradu i održati konferenciju za novinare.

Brnabić će, zajedno sa članovima Vlade posetiti nemačku kompaniju „Norma grupa” u Industrijskoj zoni u Subotici i obići proizvodni pogon kompanije koja je od početka svog poslovanja u Srbiji investirala više od 32 miliona evra i koja zapošljava više od 1.200 ljudi.

Brnabić će potom posetiti Hemijsko-tehnološku školu, koja se trenutno renovira sredstvima koja je obezbedila Vlada. Ova škola poznata je po razvijenom učeničkom preduzetništvu.

Nakon toga, Brnabić će posetiti apoteku „Subotica“, gde će se upoznati sa funkcionisanjem sistema eRecept i centralizovanom aplikacijom jedinstvena lista čekanja.

Na kraju posete premijerka će, zajedno sa članovima Vlade, na konferenciji za medije predstaviti rezultate u prvih godinu dana rada, i ciljeve i prioritete u narednom periodu.

Izvor: Vlada Srbije

Foto:Beogradske vesti

Ako ste propustili