Glumica Joan Crawford imala seksualno iskustvo sa 11.godina i to sa očuhom

Glumica Joan Crawford je navodno imala prvo svoje seksualno iskustvo sa 11.godina i to sa svojim očuhom. U seriji „Feud“ koja se bavi istinitim događajima koje su obeležile nekadašnje „zlatne godine Holivuda“ bavi se glumicom Džoan Kroford. Susan Sradon tumači lik Bet Devis dok Džesika Leng tumači Krofordovu.

U razgovoru između dve glumice Krofordova priča kako ju je majka izbacila iz kuće sa njenih 12.godina i poslata je u manastir. Krofordova izjavljuje kako je izgubila nevinost sa 11.godina.

Bet Dejvis je pita“Ko je taj srećnik?“

Krofordova uzimajući dim cigarete odgovara „Mamin drugi muž Henry Cassin“. „On je bio divan čovek .On je bio svet za mene. zvali smo ga tata Cassin ali on zaista nije bio moj tata.“ Prema navodnoj aferi Cassin je tada imao 38.godina.

Krafordov otac je napustio porodicu nekoliko meseci nakon njenog rođenja. Njena majka se udala za Henry J. Cassin. Ples i glumu je zavolela zahvaljujući svome očuhu pa je želela da bude igračica ali došlo je do povrede kada je otišla da se igra sa drugaricama. Zgazila je na razbijenu flašu mleka i imala je posekotine na nekoliko mesta. Očuh je bio optužen za proneveru pa su se prevaru ali i oslobođen pa su se preselili u Kanzas siti. Kada su se njena majka i očuh razišli pohađala je školu u  St. Agnes.

Krofordova se nakon boravka u školi St.Agnes više nikada nije vratila kući a svoje školovanje plaćala je sama.

O njenom životu van filma se mnogo govorilo tokom tog vremana,kao i da je glumila u erotskim filmovima. Neki autobiografi su govorili da ju je silovao jedan od očuha kada je imala 13.godina ali sve se svelo samo na glasine.

Krofordova je tokom svoje karijere koja je bila u velikom usponu imala i imala je za „suparnicu“ Gretu Garbo. Imala je iza sebe četiri braka i četvoro dece.Preminula je u svojoj 73.godini od srca.

https://www.youtube.com/watch?v=fktRmhqP2gc&t=3s

 

Ako ste propustili