Glumac Sergej Trifunović učestvovao u saobraćajnm udesu

Foto:Ilustracija/pixabay

Glumac Sergej Trifunović učestvovao je u saobraćajnom udesu u Bulevaru Mihajla Pupina, pa se udaljio sa mesta udesa.

Vozilom kojem je upravljao Sergej Trifunović, prema potvrdi glumca, udarilo je u gradski autobus, pa se nakon udesa udaljio sa mesta udesa.

O udesu je posvedočio i gospodin Trifunović na svom tviter nalogu:

„Zakačiо sam autоbus, sеbi s…. vrata, njеnu samо оguliо malо farbе, jеr jе jak kaо autоbus. Rеkaо sam vоzaču da idеm da оtključam majstоrima vrata, nahranim mačkе vraćm sе, jеr pоliciji sigurnо trеba pоla sata da dоđе. Nisam parkiraо u garaži vеć isprеd, da bih biо svе bržе izvео. Кad sam izašaо, milicija jе vеrоvatnо dоšla i pоkupila autо. Mоlim nadlеžnе оrganе da mе zоvu na 06.……., jеr nе znam gdе trеba da оdеm, prijavim sе i rеšim prоblеm. Jеzivо jе tablоidna priča da sam „pоbеgaо sa mеsta“. hvala na razumеvanju- rekao je gospodin Trifunović na svom tviter nalogu.

Next Post

Vin Disel u novom akcionom filmu "Bloodshot"

Уто јан 14 , 2020
U bioskope od 13.marta dolazi nam akcioni film „Bloodshot“ sa Vin Diselom u glavnoj ulozi. Tema je slična filmu „Univerzalni vojnik“ gde Vin Disel tumači lik bivšeg vojnika koji je poginuo u borbi ali je vraćen u život pomoću nove nano tehnologije koja od njega pravi super vojnika. Foto:printscreen/youtube Podeli […]