Glumac moli za pomoć da mu se pronađe ćerka

Glumac Donal Logue zamolio je javnost za pomoć u potrazi za njegovom ćerkom koja je nestala prošle nedelje.  Zvezda serije „Gotham“ apelovao je na sve da mu pomognu da pronađe svoju nestalu ćerku koja je transrodna osoba i rodila se kao Arlo. On je na svom twitter nalogu objavio fotografiju ćerke sa rečima:

„Ovo je moja ćerka, Jade. Ovo mi je jedna od njenih najdražih njenih fotografija u vreme srećnih vremena. Volim sve ljude i upoznao sam ih tonu, ali iskreno (malo sam pristran), nikada nisam upoznao ljubaznije, nevinije i toplije dete od Jade“, rekao je Donal.

„Želimo da se vratiš kući. Tko god zna gde je ili je možda s njom – očito je da je ovo postalo ozbiljno i ludo. Možda ste imali dobre namere da joj pomognete, ali siguran sam da ste shvatili da je ova situacija puno ozbiljnija nego što se mogli predvideti. Sve je u redu, samo je dovezite kući. Dajte joj da kontaktira sa svojom majkom Kasey ili sa mnom i mi ćemo je primiti natrag, uz zagrljaje i bez ikakvih pitanja“, dodao je glumac sa brojem telefona kontakta.

https://twitter.com/donallogue/status/881550678166056961

Foto:Instagram/Donald Logue

Ako ste propustili