Gde su glasali predstavnici Vlade?

U Srbiji se danas održavaju izbori za predsednika Republike, a na glasanje su u prvom satu od otvaranja biračkih mesta izašli građani, ali i državni funkcioneri.
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić glasao je jutros u 7.30 časova na biračkom mestu broj 35 u Beogradu.

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović glasao je u 9 časova na biračkom mestu 127 u Osnovnoj školi „Borislav Pekić“ na Bežanijskoj kosi.

Potpredsednik Vlade i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović glasala je u 11 časova na biračkom mestu u Mesnoj zajednici Dedinje.

U Novom Pazaru, na biračkom mestu u Petoj mesnoj zajednici u naselju Hadžet, glasao je potpredsednik Vlade i ministar turizma, trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Ministar pravde Nela Kuburović glasala je u 8 časova na biračkom mestu 58 u naselju Medaković.

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević glasao je u Desetoj beogradskoj gimnaziji.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izašao je na glasanje u 9 časova na biračkom mestu 43 u Osnovnoj školi „Branko Ćopić“ na Vidikovačkom vencu.

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić glasao je u 8.30 časova na biračkom mestu broj šest na Zvezdari.

Ministar odbrane Zoran Ðorđević glasao je u 7.45 časova na biračkom mestu 306, u Osnovnoj školi „Dragojlo Dudić“.

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević glasao je u 9 časova na biračkom mestu 33.

Na biračkom mestu 11 u Beogradu, biračko pravo iskoristio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić glasala je u 10 časova na biračkom mestu broj 34 u Školi za dizajn u Beogradu.

Ministar bez portfelja zadužen za evropske integracije Jadranka Joksimović glasala je u 11 časova na biračkom mestu 4 u Osnovnoj školi „Bora Stanković“ na Banjici.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić glasao je jutros u sedam časova u Mesnoj zajednici Cvetni trg, na biračkom mestu broj 11.

Izvor/foto:Vlada Srbije

Ako ste propustili