Garaže „Pionirski park“ i „Vukov spomenik“ zatvorene od 1. do 15. avgusta

JKP „Parking servis“ obaveštava korisnike svojih usluga da će, zbog izvođenja radova, garaže „Pionirski park“ i „Vukov spomenik“ biti zatvorene u periodu od 1. do 15. avgusta 2018. godine.

U garaži „Pionirski park“, u sklopu rekonstrukcije objekta, biće sanirane rampe – kružni ulazni, međuspratni i izlazni tuneli za vozila, zbog čega je neophodno da garaža bude kompletno zatvorena za korisnike. Po završetku svih instalaterskih radova, rampe će biti završno bojene i biće urađena nova signalizacija. Planirano je da, u istom periodu, bude sanirana i fasada iz Ulice Dragoslava Jovanovića, kao i da u garaži budu kompletno zamenjena postojeća protivpožarna vrata. Na stepenišnom prostoru biće postavljene keramičke pločice, a zidovi osveženi i okrečeni. U sklopu uređenja garaže biće kompletno adaptirana blagajna i sređeni toaleti na svim nivoima garaže.

U navedenom periodu, garaža „Vukov spomenik“ biće, takođe, kompletno zatvorena za upotrebu zbog radova na trajnom rešavanju problema stvaranja i širenja pukotina u podu garaže,saopštavaju iz Parking servisa.

Foto:Ilustracija

Next Post

Doček vaterpolo Evropskih šampiona i teniserke Olge Danilović u Beogradu

Пон јул 30 , 2018
Vaterpolisti Srbije i teniserka Olga Danilović biće svečano dočekani na „Balkonu“ Starog dvora od 19:30h. Vaterpolisti će se na najpoznatijoj terasi pojaviti od 20:15h ,a očekuje se pre njihovog pojavljivanja mini koncert Marine Visković. Pored Evropskih šampiona na terasi Starog dvora pojaviće se i teniserka Olga Danilović koja je osvojila […]