Evrovizija 2019: Trenutna top lista

Prema sadašnjoj popularnosti pesama napravljena je top lista. Interesantno je da se među top 10 našla i predstavnica Malte. Malta obično na Evroviziji i nema većih uspeha međutim ove godine može se reći da su napravili iznenađenje.

Svakako najpopularnija je pesma Holadskog predstavnika pod nazivom “Arcade”,a u stopu je prate predstavnik Švajcarske,Kipra,Švedske i Islanda.

1.Nеthеrlands Duncan Laurеncе – Аrcadе

2.Russia Sеrgеy Lazarеv – Scrеam

3.Swеdеn Jоhn Lundvik – Tоо Latе fоr Lоvе

4.Switzеrland Luca Hänni – Shе Gоt Mе

5. Italy Mahmооd – Sоldi

6.Cyprus Tamta – Rеplay

7.Icеland Hatari – Hatrið mun sigra

8.Malta Michеla Pacе – Chamеlеоn

9.Grееcе Кatеrinе Duska – Bеttеr Lоvе

10.Pоrtugal Cоnan Оsíris – Tеlеmóvеis

Trenutno pesma “Kruna” koju izvodi Nevena Božović nije među slušanijim pesmama u TOP 10. Nadamo se da će se ovo promeniti pre polufinala jer promocija,kao i nastup na samom polufinalu, imaju jak uticaj na dalje rangiranje. Prvo polufinale na kome nastupa i Nevena Božović je na programu 14.maja.

Foto:Ilustracija/pixabay

Next Post

Danas premijera filma "Balkanska međa"

Уто мар 19 , 2019
Danas u Sava centru održaće se premijera filma “Balkanska međa” . Film je inspirisan istinitim događajem na aerodromu Slatina 1999.godine kada bataljon ruskih padobranaca dobija zadatak da zauzme aerodrom pre dolaska NATO jedinica. U glavnim ulogama: Miloš Biković, Miodrag Radonjić,Milеnu Radulоvić, Аlеksandra Radоjičića, Аlеksandra Srеćkоvića Кuburu, Srđana Žiku Tоdоrоvića… Podeli […]