Eurovision 2017: Koje pesme trenutno su najbolje kotirane?

Vidimo da nakon objave pesme „In too Deep“ predstavnice RTS-a Tijane Bogdanović za pesmu Evrovizije stižu negativni ali i pozitivni komentari. Ko je bio u pravu najbolje će se videti u maju pa idemo dalje.

Ipak,gledajući trenutna rangiranja na prvom mestu se nalazi Belgija – Blanche – „City Lights“, a druga je Italija- Francesco Gabbani – „Occidentali’s Karma“.

Ono što bi trebalo skrenuti pažnju je treća pesma koja dolazi iz Švedske i koja ako je suditi po trenutnom rejtingu i praćenju društvenih mreža ima velike šanse da izađe kao pobednik. Pesmu pod nazivom „I Can’t Go On“ izvodi Robin Bengtsson koji se polako penje na lestvici slušanih pesama.

Moramo skrenuti pažnju da se tokom godina pokazalo da favoriti znaju da zakažu kada dođe finale pa uvek treba očekivati iznenađenja. Predstavnica RTS se trenutno nalazi na 20.mestu ali pesma je tek izašla pa će vreme pokazati.

 

Foto:twitter/Robin Bengtsson

Next Post

Neispričana ljubavna priča između Ive Lole Ribara i Slobode

Уто мар 14 , 2017
Ivo Lola Ribar je tokom Drugog svetskog rata bio jedna od najtraženijih ličnosti od strane nemaca. Tokom jula i avgusta u Beogradu je rukovodio skojevcima koji su se tu nalazili i preduzimao različite akcije protiv nemaca. Nakon njegovog bekstva iz okupiranog Beograda u zapadnu Srbiju ,nemci su organizovali veliku potragu […]