Emmys 2017: „The Handmaid’s Tale“ i „Big Little Lies“ glavni pobednici

Serija „Big Little Lies“, u kojem glavne uloge tumače Nikol Kidamn i  Riz Viterspun,glavni je pobednik ovogodišnje nagrade Emmy sa pet nagrada. Pet nagrada je pokupila i serija „The Handmaid’s Tale“ a nagrade si dobile i glumica Elisabeth Moss i Ann Dowd.

Julia Louis-Drajfus je šestu godinu zaredom osvojila nagradu za  najbolju glumicu u komediji seriji za „Veep“ i oborila rekord za najveći broj Emmy-ja koji je osvojio vodeći glumac za istu ulogu tj. seriju.

6 in a row. Congrats on your #Emmys win, @officialjld! @hbo #Veep

A post shared by Veep (@veephbo) on

Alec Baldwin osvojio je nagradu Emmy, kao i emisija „Saturday Night Live“ sa ukupno četiri nagrade, gde je imitirao Predsednika Donalda Trampa.

"Thank you, Phoenix!" #WeekendUpdate

A post shared by Saturday Night Live – SNL (@nbcsnl) on

Definitivno najpopularnija serija svih vremena „Game of thrones“ nije bila deo podele nagrade jer je emitovana nakon objavljenih nominacija. Tako da se može očekivati da sledeće godine budu glavni nosioci u nominacijama skoro svim kategorijama.

Foto:Instagram/Veep

Next Post

Trodnevni festival dokumentarnog filma „Evropska saradnja: filmska priča“

Пон сеп 18 , 2017
Ministarstvo za evropske integracije Vlade Republike Srbije najavilo je danas da će trodnevni festival dokumentarnog filma „Evropska saradnja: filmska priča“, povodom Dana evropske saradnje, biti održan u Centru za kulturu „Vlada Divljan“ od 22. do 24. septembra. Festival će 22. septembra otvoriti višestruko nagrađivani film „Obećanje“, autora i producenta Dušana […]