Ekipa filma“Kum“ posle 45.godina opet zajedno

Posle 45.godina od prikazivanja filma „Kum“ okupila se ponovo glumačka ekipa i otkrila neke detalje sa snimanja kultnog filma.

Na okupljanju Francis Ford Coppola, Al Pacino, Robert De Niro, Diane Keaton, James Caan, Talia Shire i Robert Duvall podelili su sa prisutnima neke detalje sa snimanja filma pa je tako Coppola otkrio da je malo nedostajalo da ne režira filma zbog neslaganja sa producentskom kućom.

Al Paćino zbog nižeg rasta zamalo nije dobio ulogu Michaela jer se Paramaunt protivio tome ali Coppola je jedino Pacina video u toj ulozi a ne Roberta Redforda ili Ryana O’Neala koje je predlagao studio.

Pacino je dodao kako mu je želja bila da glumi Sonya ali Coppola je njega video samo kao Michaela.

Neke scene koje su postale kultne su deo sreće i minuta u kojem je odlučeno a jedna od njih je kada Korleoneova supruga Diane Keaton priznaje da je abortirala iz straha zbog kriminalnih aktivnosti svoga supruga predložila je Talia Shire koja glumi Michaela sestru.

Da Marlon Brando drži mačku na početku „Kum“-a donešena je u poslednjoj minuti snimanja.

„Bila je to neka mačka iz studija koju sam stavio u njegove ruke“, rekao je Coppola.

Next Post

Ubijena žena u vagonu kod Železničke stanice u Beogradu

Нед апр 30 , 2017
Danas oko 11h pronađeno je telo nepoznate žene u vagonu kod Železničke stanice u Beogradu. Žena je ubijena udarcima predmetom po glavi i licu. Telo žene pronašao je mladić koji je ušao u vagon i obavestio je  policiju. Policija istražuje mesto zločina kao i kako je došlo do preminuća žene. Foto:Ilustracija/pixabay […]