Efikasnija implementacija aktivnosti u vezi sa Poglavljem 24

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Semom Fabricijem o aktivnostima na implementaciji obaveza iz Poglavlja 24.

Na sastanku je bilo reči o definisanju narednih koraka koji će omogućiti efikasniju implementaciju aktivnosti u vezi sa Akcionim planom za Poglavlje 24 – Pravda, sloboda, bezbednost.

Ambasador Fabrici pohvalio je napredak u sprovođenju aktivnosti u okviru procesa evropskih integracija Republike Srbije, i izrazio spremnost da pruži podršku za realizaciju preostalih aktivnosti, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Foto:arhiva/Vlada Srbije

Next Post

U petak zajednička sednica vlada Srbije i Mađarske

Пон феб 5 , 2018
Premijerka Ana Brnabić predvodiće Vladu Republike Srbije na zajedničkoj sednici sa Vladom Mađarske, koja će biti održana u petak, 9. februara u Budimpešti, na kojoj će se razgovarati o zajedničkim projektima, regionalnoj saradnji i unapređenju sveukupnih bilateralnih odnosa Srbije i Mađarske. Planirano je i potpisivanje sporazuma između dve vlade. Predsednica […]