Džulija Robert otkrila da je film „Zgodna žena“ trebao da se završi sasvim drugačije

Glumica Džulija Roberts kojoj je karijera krenula nakon filma „Zgodna žena“ otkrila je da je film trebao da se završi sasvim drugačije.

U emisiji „Actor to Actor“ za Variety, glumice Džulija Roberts i Patriša Arket razmenjivali su iskustva iz života i iz svoje profesionalne karijere.

Patriša Arket otkrila je da je bila na audiciji za film 3.000, koji je bio originalni naslov kasnije „Zgodne žene“ i da je kraj filma bio dosta težak. Na njeno iskustvo nadovezala se i Džulija Roberts koja je dobila ulogu u filmu gde je otkrila kako je film 3.000 trebao da se završi.

Gospođa Robert je otkrila da je skica od 3.000 završila sa njenim likom koji je izbačen iz auta, pre nego što je vozač bacio novac na nju i samo se odvezao, ostavljajući je u nekoj prljavoj uličici.

Next Post

"Električne gume" ( Video)

Пон јун 17 , 2019
Videli smo mnogo smešnih scena na pumpama širom sveta ,a ova je nešto novo. Devojka je pokušala da napuni gume sa elektropunjačem za električne automobile. Kada joj nije uspelo sa jednim tipom punjača probala je i drugi. Foto:ilustracija /pixabay Podeli na FacebookPodeli na Twitter