Drugi „Wine Garden” u Botaničkoj bašti 19. i 20. septembra

Foto: L.M

Drugi „Wine Garden” će biti održan u Botaničkoj bašti „Jevremovac” 19. i 20. septembra od 12 do 20 časova, zahvaljujući podršci Grada Beograda, Turističke organizacije Beograda i Privredne komore Srbije,

Posetioce tokom dva dana očekuje degustacija pažljivo odabranih vina, sireva i delikatesa, a magična atmosfera Botaničke bašte će biti začinjena dobrom akustičnom muzikom na nekoliko punktova, kao i drugim zanimljivim sadržajima. Ovogodišnja manifestacija će biti organizovana u sajamskom stilu, ali uz velika ograničenja i mere opreza. Zelena oaza u centru Beograda se prostire na više od pet hektara. Vinske tezge će biti postavljene na razdaljini od 10 metara, a posetioci će biti usmeravani kako bi se održala i fizička distanca. Takođe će biti primenjene i druge neophodne epidemiološke mere, što će omogućiti maksimalnu bezbednost posetilaca.

Ulaznice se mogu kupiti od danas na biletarnici Botaničke bašte i preko tiket servisa Tickets.rs, DD Tickets i Gigs Tix. Budući da je zbog trenutne epidemiološke situacije izmenjena koncepcija manifestacije, i cena ulaznice je korigovana na simboličnih 600 dinara. Ulaznica podrazumeva jednokratno, neograničeno vreme boravka u Botaničkoj bašti i besplatne degustacije vina i drugih proizvoda koji će se naći u ponudi.

Zbog maksimalnog ugođaja i epidemioloških mera, broj karata je ograničen, a više informacija se može pronaći na sajtu: www.winegarden.rs i Fejsbuk stranici: winegardenbelgrade. Organizator je udruženje „Vinski maraton”.

Izvor: Beogradske vesti/Beoinfo

Ako ste propustili