Drugi krug igre „Uzmi račun i pobedi“ od 23. januara

Vlada Republike Srbije saopštila je da drugi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ počinje u subotu, 23. januara, a da odgovorne građane koji uzimaju fiskalne račune pri svakoj kupovini očekuju još šest stanova u Beogradu i 30 automobila marke „fijat 500 L“.

Šest izvlačenja biće organizovano u standardnom terminu, subotom od 17.55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio-televizije Srbije.

Sve učesnike nagradne igre, koja ima za cilj jačanje svesti o značaju borbe protiv sive ekonomije, očekuju vredne nagrade.

Od 23. januara do 27. februara ove godine, u svakom izvlačenju, biće dodeljeno po pet automobila „fijat 500 L“ i po jedan stan u Beogradu.

U prvih pet emisija najsrećniji učesnici postaće vlasnici stana u naselju Zemunske kapije, dok će 27. februara biti dodeljen stan u „Beogradu na vodi“.

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte, odnosno na strani na kojoj se otvara, neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2020”.

Bitno je napomenuti da će svoj put do bazena u studiju naći sve koverte na kojima se nedvosmisleno vidi da su adresirane za nagradnu igru.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije, a slanje koverata je potpuno besplatno.

Podsećamo na to da se sve koverte redovno mešaju i da se sve one poslate u prvom krugu i dalje nalaze u studiju i konkurišu za vredne nagrade.

Vlada Srbije još jednom podseća građane na to da je učešće u nagradnoj igri epidemijski bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte.

Apelujemo na građane da koverte spakuju i adresuju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte ubace u najbliže poštansko sanduče.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem imejla [email protected] za sva dodatna pitanja i podršku.

Ako ste propustili