Dopuna personalizovanih BusPlus kartica za januar 2018. godine

Dopuna godišnjih elektronskih Bus Plus karata za 2018. godinu po ceni od 407 dinara za korisnike kartica za lica preko 65 godina počinje u ponedeljak 25. decembra kada počinje i dopuna januarskih dopuna za ostale korisnike personalizovanih kartica,saopštavaju iz Bus plusa.

Podsećamo da korisnici personalizovanih Bus Plus kartica za lica preko 65 godina, kojima je isteklo važenje kartica 30. juna 2017, treba da izvade nove kartice. Izdavanje i produžavanje važenja personalizovanih kartica se vrši na nekom od 13 prodajnih mesta za izdavanje personalizovanih kartica. Korisnici javnog prevoza svoje kartice mogu da dopune na više od 2.000 prodajnih mesta ili platnim karticama preko interneta na sajtu www.busplus.rs,saopštavaju iz Bus plusa.

Next Post

Uhapšene dve osobe zbog prinude u Beogradu

Пет дец 22 , 2017
Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su pripadnici tog ministarstva u Beogradu, u saradnji sa Drugim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili Ž. Č. (1987) i M. V. (1993) zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo prinuda. U saopštenju se navodi da je Ž. Č. takođe osumnjičen […]