Dokle može za 100 dinara?

U šetnji Beogradom čuje se svašta. Neke priče su anegdote, a neke i poučne.

****

Novi Beograd: Taksista: Zamisli juče me pita jedan dokle može za 100 dinara? Kolega ga pita ” A , šta si mu odgovorio”. Taksista: Bolje da ti nekažem jer zvučaću odvratno.

****

Krunska ulica: Komšinice vi namerno puštate vodu jer znate da mi sve curi niz zidove. Komšinica: Aaa, zato nam je veća potrošnja vode.

****

Topličin venac: “Vidi sve su raskopali. Sada moram do Knez Mihailove peške.” Žali se sugrađanka devojci koja radi u kafiću. Odgovori joj devojka: “Čula sam da će ponovo pustiti tramvaje od Topličinog venca do Knez Mihailove od 1.septembra.”

****

Karaburma: Sede stariji sugrađani u parku kod nekadašnjeg bioskopa Slavica i jedan prokometariše: “Gde god se okreneš sve narkomani.” Odgovara mu drugi senior: ” Moramo da vodimo računa i o drugim nacionalnostima.”

Next Post

Prvi trailer za "ZОMBIЕLАND 2: DОUBLЕ TАP" ( Video)

Чет јул 25 , 2019
Objavljen je prvi trailer za jedan od očekivanijih filmova tokom ove godine “Zombieland 2”. Film dolazi u bioskope od oktobra,a prema prvom traileru izgleda da nas očekuje zabava kao i u prvom delu. U nastavku radnja je smeštena u Vašingtonu. U glavnim ulogama: Jеssе Еisеnbеrg, Еmma Stоnе, Zоеy Dеutch, Аbigail […]