Doček protekao bez incidenata

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da je direktor policije Vladimir Rebić obišao u novogodišnjoj noći štab Policijske uprave za grad Beograd, u blizini Narodne skupštine, i štab Uprave policije i Komandno-operativnog centra u sedištu beogradske policije.

Rebić je rekao da su policijski službenici i ove noći radili kako bi građani bezbedno proslavili Novu godinu, dodavši da je novogodišnja noć protekla mirno i da je dočekana na trgovima i u zatvorenim prostorima bez većih incidenata, kako u Beogradu, tako i na teritoriji cele Srbije.

On je izneo podatak da je na Trgu Nikole Pašića, gde je Grad Beograd organizovao doček, bilo oko 40.000 ljudi i da je sve prošlo u najboljem redu, bez incidenata.

Direktor policije je izrazio zahvalnost građanima na tome što su poštovali zakon, a policijskim službenicima što su i ovu noć proveli aktivno kako bi građani bili sigurni.

Rebić je na Trgu Nikole Pašića obišao pripadnike Policijske brigade, Interventne jedinice 92, Žandarmerije, Vatrogasno-spasilačke brigade, Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) i policije opšte nadležnosti, i uverio se u to da su svi vredno i predano radili, kao i svakog drugog radnog dana.

Svim građanima Republike Srbije, posebno zaposlenima u Ministarstvu unutrašnjih poslova, želim srećnu, mirnu i bezbednu 2018. godinu.

Policijskim službenicima u Novoj godini želim da u Srbiji imamo manje krivičnih dela, manje prekršaja i manje stradanja na srpskim putevima, i da svojim aktivnostima doprinesu većoj bezbednosti građana, kao što su to činili i prethodnih nekoliko godina, u kojima beležimo značajno smanjenje stope kriminaliteta, istakao je Rebić.

Ako ste propustili