Dobro jutro Beograde! Znam da ne znam

Dobro jutro Beograde! Ovo jutro sam malo stariji, a da li si mi ti mlađi danas?

Znati Beograd nije nekoliko pročitanih knjiga. Znati Beograd nije prošetati ulicama. Znati Beograd nije znati istoriju. Znati Beograd je stvar pripadanja.

Znati Beograd nije testera u ruci. Znati Beograd nije ašov u ruci. Znati Beograd nije prošetati kaldrmom. Znati Beograd je Skadarlija.

Znati Beograd nije obnovljen park. Znati Beograd nije spomenik. Znati Beograd nije vređanje. Znati Beograd je Beogradska tvrđava.

Znati Beograd nije obnovljena ulica, Znati Beograd nije prodaja svakog njegovog dela. Znati Beograd je ona krhotina na fasadi svake zgrade i drvo koje je zasadio nečiji pradeda, a to nije upisano u istoriji jednog čoveka nego svakog BEOGRAĐANINA.

Ko ZNA DA NE ZNA taj će biti dobar gradonačelnik Beograda. Ko misli da ZNA taj će ostati omražen kao i ostali koji su u istoriji to ostali.

Next Post

Dobro jutro Beograde! Novac u džep

Пет окт 25 , 2019
Dobro jutro Beograde! Ovo jutro sam malo stariji, a da li si mi ti mlađi danas? Uspostavljena je nova linija transfera novca nekih naših političara. Novac se donosi u torbama. To je dobro jer do juče su iznosili. Čudo jedno uvek kada im neko otkrije novac oni govore da je […]