Dobro jutro Beograde! Na kafi sa gradonačelnikom Beograda

Dobro jutro Beograde! Ovo jutro sam malo stariji, a da li si mi ti mlađi danas?

Ako se prema najavama odvija štrajk taksista u centru Beograda,želim vam svima dobru „avanturu“ koji idete u tom pravcu. Oni koji neidu,ipak imate sreće ovo beogradsko jutro.

U knez Mihailovoj ulici se tenutno zamenjuju kocke koje su polomljene ili ulegle a vredni radnici su počeli sa radom od 8h, predhodnog dana. Znači ovo leto ima šanse da nam cipele i patike ostanu nepocepane.

Da li bi ste želeli da popijete jednu jutarnju kafu sa gradonačelnikom Beograd? Verovatno bi svako od nas izneo probleme kojih nikako da se oslobodi. Problemi bi ostali a možda i gorak ukus kafe ako nije dobro skuvana.

Uz jutarnju kafu sa gradonačelnikom ili gradonačelnicom ,beograđani bi bili deo istorije koju bi svaki običan građanin poželeo jer imao bi nešto o čemu bi pričao svojoj deci,unucima i , daj Bože, praunucima.

Kako bi urbani beograđanin razgovarao sa gradonačelnikom?

Brate,jel može uz kafu i neki energetik ( energetsko piće)? Mislim ti plaćaš? Meni lova ostala u drugim farmerkama a i među nama nemogu da se setim gde su mi te farmerke ostale. Nego brate da te pitam što mi prefarbaše zgradu kada smo ekipa i ja uradili sjajan grafit?

Autor: Aleksandar od Beograda

Dodaci

Ako ste propustili