Deo potrošača na grejnom području toplane „Banovo brdo“ bez toplotne energije od 09.30 časova

Usled neophodne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda (M1) na distributivnom grejnom području toplane „Banovo brdo“, koji se desio u toplovodnoj komori u Požeškoj kod broja 122, danas, 12. januara 2021. godine, od 09.30 časova, bez isporuke toplotne energije biće deo potrošača koji se nalazi na pomenutom grejnom području.

Preciznije, bez grejanja će biti potrošači koji se nalaze u rejonima koji su oivičeni sledećim ulicama: Nikolaja Gogolja u pravcu ka Kijevskoj, Valjevskoj, Ivice Devčića i prema Ulici Lazarevački drum, zatim, Radovana Dragovića, Petra Martinovića, Beogradskog bataljona, Petra Lekovića, Golf naselje i Kraljice Katarine. Takođe, bez grejanja će biti i potrošači u rejonu Sunčane padine do Đorđa Ognjanovića sa jedne strane, a sa druge strane do Blagoja Parovića sa okolnim ulicama, kao i zona ulica Žarkovačka i Zimonjićeva.

Ekipe za hitne intervencije već su na terenu i učiniće sve da kvar bude otklonjen u najkraćem mogućem roku, saopštili su iz Beogradskih elektrana.

Ako ste propustili