Dečja nedelja

Prijatelji dece Zvezdare, pod pokroviteljstvom Opštine Zvezdara, od 3. do 9. oktobra organizovaće niz zanimljivih sadržaja u okviru tradicionalnog programa obeležavanja Dečje nedelje. Ovogodišnja manifestacija odvijaće se pod geslom „Neću da brigam – hoću da se igram”.

Dečja nedelja će biti otvorena u ponedeljak, 3. oktobra u 12 sati u Biblioteci-galeriji „Branko Miljković“ izložbom radova predškolaca i osnovaca nastalih povodom likovnog konkursa na temu „Hoću da se igram“. Autorima najboljih radova nagrade će uručiti i družiti se sa njima predsednik Gradske opštine Zvezdara Miloš Ignjatović.

U MZ „Lipov lad od 12 do 15 sati pod nazivom „Pravimo igračke“ osnovci od 4 – 6 -og razreda sa voditeljkom Minom Simić praviće lutke od reciklažnog materijala.

Od 18 sati istog dana za osnovce 7-og i 8-og razreda u OŠ „Stevan Sinđelić“ organizovana je tribina „Negovanje vrednosti kroz cvetne igre“ sa voditeljkama Jelkom Vujić i Terezom Moličnik i učesnicima programa „Tajni jezik cveća“ iz Farmaceutsko fizioterapeutske škole.

Izvor: Opština Zvezdara

Ako ste propustili