Dani Beograda u nedelju zatvaraju saobraćaj u Kralja Milana, na Terazijama i u Kolarčevoj

Zbog održavanja manifestacije „Dani Beograda” od Trga Slavija do Terazija u nedelju, 17. aprila, od 10 do 17 časova za saobraćaj će biti zatvorene ulice Kralja Milana, Terazije i Kolarčeva, a doći će i do izmena u režimu rada pojedinih linija javnog gradskog prevoza.

Tako će trolejbusi sa linija broj 19, 21, 22 i 29 saobraćati na skraćenim trasama Trg Slavija – periferni terminusi kao lokalne linije 19L, 21L, 22L i 29L, autobusi sa linija 24, 26, 37 i 44 saobraćaće u oba smera: Trg republike – Makedonska – Dečanska – Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnim trasama, a oni sa linija 37 i 44, u smeru ka periferiji, koristiće stajalište „Trg  republike” (sa linijama 24 i 26).

Autobusi sa linije 27 će, u smeru ka Trgu republike, saobraćati Bulevarom kralja Aleksandra, Dečanskom, Makedonskom, Trg republike, a oni sa linije 31 će, u oba smera, saobraćati trasom: Studentski trg – Trg republike – Makedonska – Dečanska – Bulevar kralja Aleksandra – Kneza Miloša – Nemanjina – Trg Slavija i dalje redovnom trasom.

Na izmenjenim delovima trasa vozila će koristiti sva postojeća stajališta linija javnog gradskog prevoza.

Ako ste propustili