Danas 8. SAJAM PREDUZETNIŠTVA

Program se sprovodi i u saradnji sa Vladinim programom „Godina preduzetništva“ i ima za cilj da ohrabri ljude da se bave preduzetništvom i da podstakne one radnike koji će ostati bez posla u procesu restrukturiranja, ali i sve druge građane da, koristeći svoje znanje i resurse, pokrenu sopstveni preduzetnički biznis. Sajam počinje  od 12:00h do 16:00h.

Posetioci sajma će imati mogućnost da dobiju značajne informacije o oko 200 preduzetničkih inicijativa i ideja razvvrstanih prema delatnosti na proizvodnju, usluge, trgovinu i poljoprivredu.

Inicijative će biti izložene putem infografika na sajmu, kao i u brošuri „Baza šansi“ koju će dobiti svaki posetilac. Posetioci će dobiti i edukativni materijal „Priručnik za pokretanje biznisa“, kao i informacije o prisutnih izlagača o tome šta je potrebno za započinjanje novog biznisa, kako se smanjuje rizik, ostvaruje pristup finansijama i kako se analizira tržište i da li je moguće pokrenuti sopstveni biznis za par stotina evra, kao i za nekoliko hiljada evra.

Ako ste propustili