Dallas : Ubijen osumnjičeni u garaži

Jedan osumnjičeni je ubijen u garaži ali se nezna da je to osumnjičeni koji je opkoljen u graži i koji je ranije danas pregovarao sa policijom. Takođe još se nezna da li je došlo do samoubistva osumničenog ili ga je oborila policija. Osumnjičeni koji je opkoljen u garaži rekao je policije „Da se kraj bliži“ i da je postavio bombe u graži i u centru Dalasa i da će još policajaca umreti.

Policijski psi pretražuju garažu i centar Dallasa zbog pretnji da je postavljen eksploziv.

U snajperskoj pucnjavi 5 policajaca je ubijeno,6 ranjeno. Policija sumnja da su u pitanju najmanje dva snajpera uključeno a da je u pucnjavi učestvovalo više osumnjičenih. Tri osumnjičena su uhapšena od kojih je i jedna žena.

Kao što su pisale i beogradske vesti,sumnja se da je u pitanju organizovana grupa i obučena jer se na osnovu jednog snimka vidi da kretanje,držanje puške i pucanje je deo obuke vojne ili neke druge.

Veliki deo centra Dallasa je zatvoren i prema šefu policije Dalasa akcija policije će trajati sve dok i poslednji za koga se sumnja nebude uhapšen.

Next Post

Knjaževac:Pronađena laboratorija za proizvodnju marihuane

Пет јул 8 , 2016
Efikasnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru pronašli su laboratoriju za veštačku proizvodnju marihuane. Laboratorija, sa propratnom opremom za prehranu biljaka, je otkrivena u pomoćnim prostorijama kuće S. D. (1997) u Knjaževcu. Zaplenjeno je oko pola kilograma biljke nalik na kanabis, 200 grama sasušene biljne materije za koju […]