Da li ga poznajete? Osumnjičen za silovanje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. D. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje, silovanje u pokušaju i razbojništvo u pokušaju.

Osumnjičeni je u decembru 2015. godine, u večernjim satima, presreo oštećenu između zgrada, oborio je i upotrebom fizičke sile savladao otpor koji je pružala, a potom je silovao.

Takođe, ove godine u avgustu, osumnjičeni je istu osobu pratio do zgrade, ušao u lift sa njom i kada je otključala vrata, ugurao je u stan, zadao više udaraca i pokušao da je siluje. Pošto nije uspeo, pokušao je da joj otme torbu, a zatim je pobegao.

Pošto se sumnja da je osumnjičeni M. D. izvršio više krivičnih dela silovanja i razbojništava, mole se građani da, ukoliko ga prepoznaju na fotografiji, prijave policiji na broj telefona: 011/279-74-70 ili 064/44-00-581.

Next Post

Hapšenje pet osoba osumnjičenih za krivična dela davanje i primanje mita ( Video)

Пет сеп 30 , 2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su pet osoba, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivična dela davanje i primanje mita. Uhapšeni su A. D. (1961), odgovorno lice Matične službe u opštini Obrenovac, B. J. (1975), odgovorno lice Matične službe u Surčinu, kao i S. R. (1964), A. S. (1994) […]