„ČUKA FEST“ U KC „ČUKARICA“ OD 21. DO 27. DECEMBRA

Muzički festival „Čuka fest“, u organizaciji Udruženja „Džet klok“, biće održan u Kulturnom centru „Čukarica“ od 21. do 27. decembra.
Ove godine organizatori festivala su, zbog epidemiološke situacije izazvane virusom Kovid 19, pored koncerata, akcenat stavili i na muzičke radionice koje su besplatne za decu i mlade.

Na programu su četiri koncerta:

  1. decembra u 15 časova, na programu je Koncert učenika muzičkih škola, a u 16 časova, Džez Koncert Aleksandra Jovanovića Šljuke, solo klavir, autorske kompozicije i improvizacije.
  2. decembra u 15 časova, na programu festivala je Poetski teatar „Najveće ljubavi“, u kome nastupaju Nenad Utješinović, recitator i Miloš Savić, gitarska pratnja, a od 16 časova Koncert klasične gitare, nastupa Zoran Anić.

Ulaz je slobodan za sve koncerte!

Oni koji žele da prisustvuju pomenutim muzičkim događajima, zbog ograničenog broja, moraju se za karte prijaviti na imejl adresu: [email protected].

Kao i svake godine, i ove godine festival ima humanitarni karakter, pozivamo sve koji budu dolazili na ove događaje da donesu garderobu za decu iz Svratišta.

Ako ste propustili