Camila Cabello polako ali sigurno postaje prva dama Pop scene

Nekako smo od samog početka prepoznali njen talenat a sada gospođica Cabello,polako, preuzima kormilo glavne Pop zvezde na svetskoj sceni.

Ovo je ogromna nedelja za Camila Cabello, prva je na listi albuma Billboard 200 sa debitantskim solo albumom Camila, ona je upravo i na prvom mestu na Hot 100 singlova!

Hit pesma „Havana“ upravo je izbila na mesto broj jedan nakon nekoliko nedelja na drugom mestu. Ona je sada prva umetnica koja je prvi put dospela na prvo mesto na obe liste, istovremeno, pošto je Beyonce to uradila 2003. godine.

Pesma „Havana“ najduže je na prvom mestu na radio stanicama od strane ženskog umetnika u zadnjih pet godina.

Camila album je takođe broj jedan na iTunes-u u 100 zemalja, i tako ostvarila rekord za najveći broj prvih mesta na iTunesu za debitantski album muškog ili ženskog umetnika.

Čestitamo!

Next Post

Nоva direktna linija 580 оd Beоgrada dо Lazarevca Ibarskоm magistralоm

Уто јан 23 , 2018
Pоčev оd 22.01.2018. gоdine uspоstavljena je nоva direktna linija na relaciji оd Beоgrada dо Lazarevca Ibarskоm magistralоm. Na zahtev zapоslenih i učenika GО Lazarevac, da im se оmоgući brža i kvalitetnija veza sa sadržajima u užem gradskоm jezgru Beоgrada, pre svega u terminima dоlasaka i оdlaska na pоsaо ili škоlu, […]