„Bus plus” dopune za maj od utorka

Dopuna personalizovanih „bus plus” kartica za maj počinje u utorak, 25. aprila, saopštavaju iz „Bus plus” sistema.

Oni podsećaju da korisnici personalizovanih „bus plus” kartica za lica preko 65 godina, kojima je trajanje kartice produženo do 30. juna, treba da izvade nove na nekom od prodajnih mesta za izdavanje personalizovanih kartica. Pomenute kartice, koje ističu do kraja juna, moraju da imaju uplaćenu godišnju elektronsku dopunu za 2017. u iznosu od 407 dinara, kako bi mogle da se koriste u javnom gradskom prevozu do isteka važenja same kartice.

Korisnici javnog prevoza svoje kartice mogu da dopune na više od 2.000 prodajnih mesta. Odgovore na sva dodatna pitanja građani mogu da dobiju u Korisničkom servisu „Bus plusa” putem telefona 011/7155-155, radnim danima od 8 do 17 časova.

Next Post

U Glini završena ekshumacija srpskih žrtava "Oluje"

Пет апр 21 , 2017
Komisija za nestala lica Vlade Republike Srbije saopštila je da su nadležni organi Hrvatske danas završili proces ekshumacije posmrtnih ostataka žrtava srpske nacionalnosti stradalih u akciji hrvatske vojske i policije „Oluja“ na Novom groblju u Glini. U saopštenju se navodi da je proces ekshumacija na ovom groblju trajao četiri dana […]