Brnabić sutra na donatorskoj večeri u Banjaluci

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić učestvovaće sutra u Banjaluci na donatorskoj večeri „S ljubavlju hrabrim srcima“, na kojoj se prikupljaju sredstva za Fond solidarnosti Republike Srpske za dijagnostiku i lečenje oboljenja, stanja i povreda dece u inostranstvu.

Vlada Srbije je na sednici održanoj 25. decembra donela zaključak da na račun Fonda bude uplaćeno 250 hiljada evra.

Sa predsednicom Vlade Srbije, na donatorskoj večeri učestvovaće i ministar zdravlja Zlatibor Lončar i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.

Premijerka i ministri, zajedno sa predsednikom i premijerkom Republike Srpske – Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović, kao i ministrima Vlade Republike Srpske, razgovaraće na donatorskoj večeri sa građanima koji budu dali svoj doprinos pozivanjem humanitarnog telefonskog broja.

Donatorsko veče „S ljubavlju hrabrim srcima“ održava se od 2010. godine pod pokroviteljstvom predsednika Republike Srpske, i do sada je posredstvom te humanitarne akcije pomoć dobilo 1.841 dete sa raznim oboljenjima i poteškoćama u razvoju,saopštavaju iz Vlade Srbije.

Next Post

U Zemunu za doček Nove godine Saša Kovačević

Уто дец 26 , 2017
U Zemunu za doček Nove godine 31. decembra na Velikоm trgu  održava se veliki doček. Uz vatrоmet i vinо građani će, pоčev оd 21 čas, biti u prilici da uživaju u perfоrmansu di-džeja Аleksa Marka i kоncertu Saše Коvačevića. Podeli na FacebookPodeli na Twitter