Brnabić: Popović uvredio građane

Predsednica Vlade Ana Brnabić osudila je tvit ministra bez portfelja Nenada Popovića u kojem diskriminiše LGBT populaciju.

„I gej ljudima nikakav ministar i nikakva vlada ni na kakvom svetu ne može da odredi da li će da imaju ili nemaju decu. Niti da odredi niti da kontroliše”, poručila je gospođa Brnabić.

„Sa ministrom ću razgovarati u četiri oka da pokušam da razumem njegovu izjavu, ali mislim da je ministar Popović pomešao sve teme“, rekla je premijerka.

“Ministar je uvredio jedan deo građana Srbije za koje radi i koji nas plaćaju”, navela je premijerka Brnabić.

Popović je na svom Tviter nalogu napisao: „U trenutku kada se kao država borimo na sve načine da podržimo radjanje, iz Hrvatske nam uvoze gej slikovnice! To pod hitno treba zaustaviti! Moramo da stanemo na put onima koji žele da nas ubede da je u redu da ‘ROKO IMA DVE MAME, A ANA DVOJICU TATA'“.

Foto:arhiva/Vlada Srbije

Next Post

Donacija aparata za merenje krvnog pritiska bolnicama u Srbiji

Пет мај 4 , 2018
Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije Zlatibor Lončar izjavio je danas da će u okviru kampanje „Ne dozvoli da pukne“ bolnicama u Srbiji biti donirano 300 aparata za merenje krvnog pritiska, a Kliničko-bolnički centar Zvezdara prva je zdravstvena ustanova koja je danas dobila aparate. Tokom kampanje obezbeđeno je i besplatno […]