BIOSKOP NA TERASI KOLARCA OD 5. JUNA

Art bioskop Kolarac u periodu od 5. do 15. juna priređuje BIOSKOP NA TERASI KOLARCA.

Reč je o prostoru koji je adaptiran za bioskopske projekcije. Beograđani će svako veče u terminu od 20.30 (jedna projekcija), pod vedrim nebom, moći da uživaju u najkvalitetnijim ostvarenjima, koja su obeležila evropsku produkciju prethodnih godina, saopštili su iz Kolarca.

Program obuhvata 11 projekcija i ukupno 9 naslova. Prvi na programu u petak, 5. juna (sa početkom u 20.30), naći će se italijanski triler UKRADENI KARAVAĐO, režisera Roberta Anda.

„Valerija je pisac iz senke za scenaristu koji nema inspiraciju. Kada od nepoznate ličnosti dobije sinopsis novog filma, započinje uzbudljiva intriga.“

Isti film biće na programu u subotu i nedelju, dok će nakon toga publika svako naredno veče moći da uživa drugom filmskom naslovu.

Kompletan program Bioskopa na terasi Kolarca:

Od petka do nedelje, od 5. do 7. juna u 20.30 – UKRADENI KARAVAĐO

Ponedeljak, 8. jun u 20.30 – NEOBIČNI

Utorak, 9. jun u 20.30 – TALASO

Sreda, 10. jun u 20.30 – MELANHOLIČNA ZENA

Četvrtak, 11. jun u 20.30 – DRUGA STRANA NADE

Petak, 12. jun u 20.30 – VIZIJA

Subota, 13. jun u 20.30 – NEVIDLjIVI ŽIVOT

Nedelja, 14. jun u 20.30 – OPTUŽUJEM

Ponedeljak, 15. jun u 20.30 – OTAC

Ulaznice po ceni od 250 dinara biće u prodaji na biletarnici Kolarca sat vremena pre početka projekcije za film koji je na programu. Zbog mera koje su i dalje na snazi, organizatori naglašavaju da će kapacitet biti ograničen na 40 mesta.

U slučaju vremenskih neprilika organizatori zadržavaju pravo odlaganja programa. Odložene projekcije biće realizovane nakon 15. juna, uz poštovanje unapred utvrđenog programskog rasporeda.

Izvor: Beogradske vesti / Kolarac

Next Post

Zatvara se privremena bolnica na Beogradskom sajmu

Чет јун 4 , 2020
Privremena bolnica na Beogradskom sajmu, koju su pripadnici resornog ministarstva i Vojske Srbije uredili za prihvat osoba sa lakšim simptomima zaraze koronavirusom, od danas zatvorena za prijem novih pacijenata. Prvi pacijenti u ovu bolnicu primljeni su 29. marta gde je bilo namešteno 3.000 kreveta. U privremenu bolnicu, na Beogradskom sajmu […]