Bežeći od policije povredio tri osobe i oštetio tri vozila

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su juče N. J. (1985), vozača „fijat stila“, koji je na Voždovcu bežeći od policije povredio tri osobe i oštetio tri vozila.

Policijski službenici su oko 14.30 sati, na raskrsnici Ulica kralja Vladimira i Vitanovačke pokušali da zaustave automobil „fijat stilo“ kojim je upravljao N. J.

On se oglušio na znak policije da stane i pri pokušaju da pobegne prvo udario u jedan putnički automobil, potom, na auto-putu kroz Beograd i u policijsko vozilo kojim su pokušali da ga zaustave.

Zatim je nastavio da vozi i na Autokomandi oborio dvadesetsedmogodišnjeg motociklistu, koji je, tom priliko teško povređen, a nakon toga, u Nebojšinoj ulici udario je u parkirano vozilo, gde ga je policija savladala i uhapsila.

Vozač je pružao otpor tokom hapšenja i tom prilikom su lakše povređena dvojica policijskih službenika.

Osumnjičenom N. J. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, biti priveden nadležnom tužilaštvu, a protiv njega će biti podneta i krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja po skraćenom postupku, saopštili su iz MUP-a.

Ako ste propustili