Besplatni termini za plivanje na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“

Kancelarija za mlade opštine Stari grad obezbedila je besplatne termine za plivanje na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ za sve mlade stanovnike ove opštine.

Program pod nazivom „Bazen za džabaka“ namenjen je Starograđanima koji imaju između 15 i 30 godina, a svi zainteresovani su pozvani da u Kontakt centru opštine Stari grad preuzmu svoju „Starogradsku karticu“, koja će im obezbediti besplatan ulaz na dorćolski bazen i to tri puta nedeljno.

Mladi stanovnici opštine Stari grad uz „Starogradsku karticu“ na raspolaganju imaju tri termina za besplatno plivanje i to ponedeljkom između 15 i 18.30 časova, sredom između 6.30 i 21 čas i petkom od 15 do 18.30 časova.

Zainteresovani dodatne informacije mogu dobiti dolaskom u Kontakt centar opštine Stari grad, koji se nalazi u prizemlju opštinske zgrade u Makedonskoj 42 ili pozivom na broj telefona 785-2-999.

Izvor: opština Stari grad

Next Post

Ljubavna priča kriminalaca Boni i Klajd koja je zaustavljena sa 130 metaka

Сре дец 6 , 2017
Bonnie Elizabeth Parker i Clide Chestnut Barrov, poznatiji i kao Klajd bili su američki kriminalci koji su putovali Sjedinjenim Državama sa svojom bandom tokom Velike depresije i pljačkali ljudi i ubijali. Privukli su pažnju medija i javnostiu periodu od 1931. i 1935. godine i bili su označeni kao „Javni neprijatelji“. Najviše […]