Besplatni sportski programi za vreme letnjeg raspusta

Sekretarijat za sport i omladinu i u ovoj školskoj godini nastavlja sa realizacijom besplatnih  programa za vreme letnjeg raspusta od 21. juna do 31. avgusta, za učenike osnovnih i srednjih škola sa područja Beograda, saopštavaju iz ovog sekretarijata.

Svi zainteresovani učenici uzrasta od 7 do 18 godina moći će u letnjim danima da provedu slobodno vreme u sportskim centrima, gde im se pruža mogućnost da nauče da plivaju, a onima koji su već savladali tu veštinu da uživaju u ovom sportu.

Školarci mogu da se prijave za letnje kampove u kojima će se održavati škole rukometa, odbojke, košarke, stonog tenisa, džudoa, tekvondoa, plesa, ritmičke gimnastike,  fitnesa i ostali  raznovrsni sportsko-rekreativni i kreativni programi.

Sekretarijat za sport i omladinu će od 5. do 19. juna vršiti podelu vaučera, sa kojim se ostvaruje pravo na besplatnu školu plivanja (obuka neplivača i usavršavanje tehnika plivanja). Sa vaučerom, učenici se prijavljuju direktno klubu čiji se podaci nalaze na vaučeru, koji će ih evidentirati i rasporediti u grupe.

Podela vaučera će se vršiti u Sekretarijatu za sport i omladinu, Kraljice Marije 1, svakog radnog dana od 10 do 15 časova.

Izvor: Beoinfo

Foto:Ilustracija/pixabay

Ako ste propustili