Besplatni program za Novobeograđane

Opština Novi Beograd pokrenula je letnji ciklus besplatnih programa za svoje sugrađane. U pitanju su programi osmišljeni pre svega za animaciju i sportsko-motorički razvoj najmlađih Novobeograđana tokom letnjeg raspusta, ali i rekreativni programi za odrasle stanovnike naše opštine.

Tako se za decu odragnizuju besplatne školice odbojke, košarke, atletike, karatea i aikidoa, dok je za dame sa Novog Beograda obezbeđen kurs samoodbrane i kurs joge. Najstariji sugrađani, već tradicionalno, imaće obezbeđene termine za besplatno plivanje, uz nadzor stručnih lica.

Prijavljivanje za sve besplatne programe koje opština Novi Beograd organizuje se vrši lično, dolaskom u Servisni centar opštine Novi Beograd, svakog radnog dana od 8 do 20 časova i traje do popune mesta. Programi počinju od 21. juna 2016. godine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom broja telefona Servisnog centra opštine Novi Beograd – 011 785 0 785.

Next Post

Manifestacija "Skadarlijski kinematograf"

Чет јун 9 , 2016
Manifestacija „Skadarlijski kinematograf“ biće organizovana svake subote, tokom jula i avgusta meseca, na otvorenom prostoru Skadarske ulice, ispred OŠ „Skadarlija“, besplatno će biti prikazivani najpoznatiji domaći filmovi .Svi filmovi će biti titlovani na engleski jezik kako bi se i turisti upoznali sa kinematografijom Srbije i Beogradakao na primer: „Lajanje na zvezde“, […]