BESPLATNA ŠKOLA TENISA ZA RAKOVIČKE OSNOVCE

Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Rakovica, teniska sekcija Atletskog kluba „21. maj“ i ove godine organizuje „Besplatnu školu tenisa“ za učenike od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola sa Rakovice.

Početku škole su prisustvovali predsednik opštine Rakovica Miloš Simić i član opštinskog Veća Vladimir Kovačević Jurašin, dok su prvi čas imali učenici Osnovne škole „Nikola Tesla“. Simić je pozdravio mališane i poželeo im da vredno treniraju ali i da se lepo zabave. Pre prvog treninga predstavnici Opštine Rakovica, treneri i mališani su minutom ćutanja odali počast nedavno preminulom Brani Radoviću, velikom sportisti i legendi Atletskog kluba „21. maj“.

Zainteresovani se mogu prijaviti za školu tenisa od 17. maja lično dolaskom na sportski teren, na broj telefona profesora Radeta Vilenice 064 3302 033 ili putem imejl adrese [email protected]. Za polaznike škole tenisa treninzi su organizovani na sportskom terenu u Maričkoj 14, pored hotela „21. maj“.

U prijavi je neophodno dostaviti ime i prezime deteta, adresu kao i kontakt telefon. Prilikom upisa obavezno je prisustvo jednog roditelja.

Rad sa grupama počeće 17. maja i trajaće do 3. oktobra 2021. godine. Veliki broj učenika će prolaskom kroz školu tenisa biti u prilici da stekne veštine iz ovog sporta a rad će biti organizovan u grupa, saopštili su iz opštine Rakovica.

Foto:Ilustracija/pixabay

Ako ste propustili