Besplatna obuka u oblasti organske proizvodnje

Uprava za poljoprivredu, koja je u sastavu Sekretarijata za privredu, u saradnji sa Privrednom komorom Beograda organizuje besplatnu teorijsku i praktičnu obuku u oblasti organske proizvodnje u okviru projekta transfera znanja i razvoja savetodavstva.

Kako se navodi u sopštenju osnovni ciljevi obuke su povećanje dostupnosti i kvaliteta znanja u oblasti organske proizvodnje, poboljšanje obrazovne strukture radne snage na gazdinstvima, kao i jačanje kapaciteta za prihvatanje znanja razvijanjem svesti i motivisanosti za obrazovanje poljoprivrednih proizvođača.

Obuka obuhvata četiri dana teorijske i jedan dan praktične obuke, a održaće se od 9. maja u prostorijama Privredne komore Beograd u Ulici kneza Miloša 12.  Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na telefone Uprave za poljoprivredu: 7157-831 i 7157-403.

Next Post

Finansijska podrška bržem prodoru na inostrana tržišta

Сре апр 27 , 2016
Razvojna agencija Srbije saopštila je danas da je raspisala treći javni poziv u okviru programa Vlade Srbije “Godina preduzetništva”, koji se odnosi na podršku internacionalizaciji privrednih društava, preduzetnika i klastera koji se bave proizvodnjom, preradom ili uslugama koje mogu biti predmet međunarodne trgovine.   U saopštenju se navodi da ukupan […]