Besplatan kurs francuskog jezika za učenike

Gradska opština Stari grad organizuje besplatan kurs francuskog jezika za učenike starogradskih osnovnih škola od trećeg do osmog razreda pod nazivom „Francuski za DŽ“.

Časovi osnovnog francuskog jezika u trajanju od sat vremena održavaće se vikendom u prostorijama opštine Stari grad, a u zavisnosti od broja zainteresovanih formiraće se više grupa polaznika.

„Želimo da deca Starog grada budu građani sveta, a najbolji način da im u tome pomognemo jeste da im omogućimo da ovladaju još jednim svetskim jezikom. Kako se današnji osnovci već uveliko koriste engleskim jezikom, odlučili smo da im ponudimo francuski, koji je službeni jezik u čak 29 svetskih zemalja“, kaže predsednik opštine Stari grad Marko Bastać.

Prijave se vrše pozivom na broj telefona opštinskog Kontakt centra 785-2-999 do 6. oktobra.

Besplatni kurs francuskog jezika za osnovce će trajati tokom čitave školske godine, a uvodni čas se održava u subotu 7. oktobra,saopštavaju iz opštine Stari grad.

Next Post

Đaci OŠ „Svetozar Miletić“ od danas u školi

Чет сеп 28 , 2017
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je da je na jučerašnjem sastanku sekretara za obrazovanje i dečju zaštitu Grada Beograda Slavka Gaka sa bivšim direktorom OŠ „Svetozar Miletić“ u Zemunu Miroljubom Mosurovićem i roditeljima učenika dogovoreno da se đaci danas vrate u školu. U saopštenju se navodi da je […]