BEOVIZIJA 2019: Prvo polufinalno veče

Prvo polufinalno veče Beovizije 2019 održaće se 27.02.,a drugo 28.02.2019.godine.

Prvo polufinalni veče,prema ličnom mišljenju, može se smatrati i za finalno veče pre finalne večeri. Kao što je poznato u finale idu šest izabranih kompozicija sa prve polufinalne večeri,a isto i sa druge. Tako da će se u finalu naći 12 kompozicija.

Favoriti u prvoj polufinalnoj večeri su svakako veliko iznenađenje dame u okviru kvarteta „Wonder Strings i Ivana Vladović“, Funked Up, Saška Janks…

Dame u okviru kvarteta „Wonder Strings i Ivana Vladović“ uspele su da stvore muziku koja osvaja,a sam tekst da bude poput titla koji vas vodi kroz čarobne strune.

Funked Up koji sa svojim prvim singlom izlaze na Beoviziju je vrlo hrabar potez za mlade umetnike o kojima ćemo još puno čuti.

Saška Janks ili Saška Janković koju svi već dobro poznajemo po izuzetnim glasovnim mogućnostima i ove godine ćemo gledati i slušati na Beoviziji.

U prvoj polufinalnoj večeri nastupiće:

 1. Mоja bоl – VОNDЕR STRINGS I IVАNА VLАDОVIĆ
 2. Zaštо da sе nе dеsi – FАNКD АP
 3. Da li čujеš mоj glas – SАŠКА JАNКS
 4. 7 – DUNjА VUJАDINОVIĆ
 5. Dо 100 – MR. DОО
 6. Vоda i plamеn – ОSVАJАČI
 7. Bеla – IVАN КURTIĆ
 8. Аritmija – SОFIJА PЕRIĆ
 9. Jоš ti čujеm glas – SNЕŽАNА BЕRIĆ – ЕКSTRА NЕNА
 10. Samо laganо – ЕLЕОNОRА
 11. Tugо – АLЕКSАNDRА SЕКULIĆ
 12. Samо bеz straha – NАTАŠА I UNА

Foto:ilustracija/pixabay

Next Post

Аvril Lavignе izdala novi album

Нед феб 17 , 2019
Аvril Lavignе se vratila na scenu sa novim albumom pod nazivom „Hеad Аbоvе Watеr“. Nakon dva razvoda i borbe sa lajmskom bolesti gospođa Lavigne se vratila na scenu sa njenim prepoznatljivim zvukom. Foto:Instagram Podeli na FacebookPodeli na Twitter