Beovizija 2018 : Sanja Ilić i „Balkanika“ predstavnici Srbije na „Evroviziji“

Alex

Sanja Ilić i „Balkanika“ predstavnici su Srbije na 63.Evroviziji koja će se održati u Lisabonu. O Aleksandru Sanji Iliću već sam pisao i drago mi je da sam pogodio predstavnika na ovogodišnjoj Evroviziji što se nastavila tradicija da pogađam ukuse publike. Nadam se da će se nastaviti.

Sanja Ilić i „Balkanika“ predstaviće se pesmom „Nova deca“ čija muzika oslikava jednim delom ovo podneblje a glavni faktor celokupne muzičke priče je posebna „nota“ koja je data jedinstvenosti i originalnosti muzike.

Ipak,netreba zanemariti ni ostale takmičare od kojih su većina bili odlični.Takodje treba pohvaliti i RTS na dobroj organizaciji i što je vratio Beoviziju na naše ekrane i dozvolio da učestvujemo u našem velikom muzičkom spektaklu.

Iskrene čestitke i želim im najbolji plasman.

Foto:Ilustracija

Next Post

BESPLATNE VETERINARSKE USLUGE DO KRAJA FEBRUARA

Akcija besplatnih veterinarskih usluga – pregled, vakcinacija i čipovanje pasa i mačaka koju organizuje Gradska opština Voždovac, u saradnji sa JKP „Veterina Beograd“, nastavlja se do kraja februara. Pregledi su organizovani od 21. do 25. februara: – U MZ „MEDAKOVIĆ 3“ (Borivoja Stevanovića 41), u sredu 21. februara od 16 do 20 časova. – U MZ […]