BEOGRADSKA ZIMA: Ulica otvorenog srca na Sava promenadi

Prvi put ove godine će Sava promenada biti deo manifestacije „Ulica otvorenog srca“ u nedelju, 1. januara od 11 do 14 sati pa će dobiti i svoj naziv „Promenada otvorenog srca“

Posetioce očekuju Deda Mraz, ulični zabavljači i žongleri. Osim zabave, događaj će imati i humanitarni karakter, saopšteno je iz Beograda na vodi.

Članovi organizacije “Doktori klovnovi” prodavaće crvene klovnovske noseve iz šarenog kombija, a sredstva su namenjena pedijatrijskim ustanovama u Beogradu i Novom Sadu.

Paralelno sa ovom manifestacijom, u okviru “Beogradske zime”, na Sava Promenadi uveliko je već u toku i “Zimska čarolija Beograda na vodi“ (Belgrade Waterfront Winter Magic), u kome posetioce u naredna dva meseca čekaju besplatno klizalište, bina sa knjigama na kojoj glumci čitaju bajke, štandovi sa prazničnim slatkišima i brojna dešavanja za celu porodicu.

Foto:A.M/Beogradske vesti

Next Post

Doček Nove godine u Sidneju ( Video)

Суб дец 31 , 2016
Spektakularan doček Nove godine u Sidneju koji je bio posvećen Princu i Dejvidu Bouviju. Happy #NewYear to #Australia! pic.twitter.com/LUBQ2iHrIh — BNL NEWS (@BreakingNLive) December 31, 2016 https://www.instagram.com/p/BOr8vo7AFk8/?tagged=sydney View this post on Instagram Happy New Year from #DownUnder! ??? #australia #nyd #nye #sydney #sydneyharbourbridge #fireworks #2017 #harbour A post shared by […]