Beogradska zima počinje 1.decembra

Ove godine kao i predhodnih očekuje nas pun mesec praznične atmosfere u Beogradu. Program šta nas očekuje ove godine tokom Beogradske zime biće objavljen krajem novembra  trebalo bi da počne već početkom decembra.

Tradicionalni muzički program 30. i 31.decembra ispred Skupštine grada.

Ono na šta smo već navikli planirano je i za ovu godinu,kako nezvanično saznajemo, a tu su Trg bajki, klizališta, Trg otvorenog srca, Ulica otvorenog srca, mzički programi za najmlađe širom Beograda,takmičenja….

Klizališta na Tašmajdanu,Trgu Nikole Pašića će biti kao i prošle godine prepune programa što će izmoriti roditelje ali što je najvažnije zabaviti najmlađe da u potpunosti osete Beogradsku zimu i da bar na kratko vreme gledaju Beograd kao jedinu čaroliju.

Foto: Beogradske vesti

 

Next Post

Usvojen Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave

Сре нов 15 , 2017
Vlada Republike Srbije utvrdila je na današnjoj sednici Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave, koji bi trebalo da uskladi usavršavanje u jedinicama lokalne samouprave sa celinom stručnog usavršavanja koje propisuje Zakon o Nacionalnoj akademiji za javnu upravu. Ovim zakonom uređuje […]