Beogradska vremenska prognoza

Od večeras sneg

Foto: A.M Od ponedeljka do srede doći će do stvaranja snežnog pokrivača, u većini mesta od 10 do 15 cm, na planinama i u nižim predelima istočne Srbije od 20 do 40 cm, lokalno i više. U utorak usled jakog vetra doći će do stvaranja snežnih nanosa, naročito na istoku i u planinskim predelima. Slabljenje…

Više

I danas sunčano i toplo

BEOGRAD – I danas nas očekuje pravi prolećni dan. Jutarnja temperatura do 6 stepeni, a maksimalna dnevna do 19 stepeni. Sve do subote prolećni dani, a od nedelje zahlađenje.

Više

Sunčano sa najvišom dnevnom do 18 stepeni

BEOGRAD – Jutarnja temperatura do 5 stepena, a najviša dnevna do 18 stepeni. Slično vreme očekuje se i u narednim danima. U nedelju pad temperature i kiša.

Više

Sunčano sa najvišom dnevnom do 17 stepeni

BEOGRAD – Jutarnja do 5 stepeni, a najviša dnevna do 17 stepeni. U jutarnjim časovima moguć mraz. Tokom dana sunčano sa slabim severnim i severozapadnim vetrom.

Više

U sledeća tri dana mraz

Foto:arhiva/ A.M Republički hidrometerološki zavod izdao je saopštenje da nas od ponedeljka do četvrtka očekuje ujutru slab, prizemni mraz, a ponegde se očekuje i slab mraz na visini od 2 m. U Beogradu sutra jutarnja temperatura do 3 stepena, a najviša dnevna do 14 stepeni. Tokom dana pretežno sunčano vreme.

Više

Najviša dnevna do 25 stepeni

Foto: A.M BEOGRAD – Danas nas očekuje pravi prolećni dan. Jutarnja temperatura do 10 stepeni, a najviša dnevna do 25 stepeni.

Više