Beogradska vremenska prognoza

Toplije i bez kiše od četvrtka

U Beogradu do četvrtka očekuje nas nestabilno vreme sa najvišom dnevnom temperaturom do 20 stepeni. U četvrtka i petak sunčano i blagi porast temperature sa najvišom dnevnom do 26 stepeni. Ukoliko je verovati mesečnoj prognozi tokom juna uglavnom nestabilno vreme ali sa blagim porastima dnevnih temperatura.

Više

Očekuje se pojava vremenskih nepogoda sa gradom

Republički hidrometerološki zavod Srbije izdao je upozorenje za utorak i sredu (19-20.05.2020.) gde se očekuje pojava vremenskih nepogoda sa gradom, jakim ili olujnim vetrom i velikom količinom padavina (od 20 do 40 mm, a lokalno i više za 24 h). U Beogradu sutra (19.05.2020) maksimalna dnevna do 24 stepena.

Više

Najviša dneva do 23 stepena

U Beogradu pretežno sunčano. Duvaće slab jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura do 9°C, a najviša dnevna do 23°C.

Više

Maksimalna dneva do 16 stepeni

BEOGRAD – Jutarnja do 9, a maskimalna dnevna temperatura do 16 stepeni. Tokom dana sunčano sa kratkim periodima oblačnosti.

Više

U toku noći pljusak sa grmljavinom

Republički hidrometerološki zavod najavio je da u toku večeri uz promenljivu oblačnost kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak uz grmljavinu očekuje se ponegde na jugozapadu Srbije i u Vojvodini, u prvom delu noći u zapadnoj i centralnoj Srbiji, kao i na području Beograda, a u drugom delu noći i pred jutro padavinska zona imaće tendenciju premeštanja…

Više