Baloni koji su naneli štetu jednom gradu

Kako su hteli da uđu u Ginisovu knjigu rekorda Klivlend je odlučio da pusti oko 1.500.000 balona odjenom ali dobra ideja i ushićenje građana nije se dobro pokazalo.

Klivlen je 27.septembra 1986.godine namestio 1,429,643 balona u samom centru grada kako bih ih pustio i pojavili se u Ginisovoj knjizi rekorda ali nakon puštanja balona došlo je do pravog kolapsa.

Zbog vetra koji je nosio balone prouzrokova je da jedan deo aviona nije mogao da uzleti u narednih 30.minuta,došlo je do lančanih sudara automobila… Takodje,navodno,o čemu se samo priča ali bez potvrde, da je jedan deo balona uzrokova da je obalskoj straži bila otežana potraga za nestalim čovekom što je kasnije rezultovano tužbom od strane njegove žene koja je tražila odštetu u iznosu preko 3 miliona dolara,što je kasnije poravnato van suda.

Next Post

FBI u kući Anđeline Džoli i Breda Pita

Чет сеп 22 , 2016
Bred Pit je prijavljen socijalnoj službi da je na letu Francuska – Los Anđeles bio nasilan prema svojoj deci što je ,navodno, kulminiralo i do svađe Anđeline i Breda Pita a i do toga da Anđelina preda papire za razvod braka. Prema izjavama svedoka koji je prijavio socijalnoj službi Breda […]

Ako ste propustili