Automatsko produžavanje personalizovanih „bus plus” kartica

Odlukom Vlade Republike Srbije ukinut je rad svih javnih šaltera, pa je u skladu sa navedenom odlukom i Sekretarijat za javni prevoz ukinuo rad šaltera za izdavanje personalizovanih „bus plus” kartica.

Sve personalizovane kartice koje su istekle u ovom mesecu i koje budu istekle za vreme trajanja vanrednog stanja biće softverski automatski produžavane i korisnici neće morati da obezbeđuju novu personalizovanu karticu. Tako produžene kartice će moći da se dopune na kioscima, putem onlajn dopune i uplatom pravnog lica.

Nepersonalizovane kartice se i dalje prodaju i dopunjavaju u maloprodajnim objektima. Takođe, i dnevne karte se mogu kupiti u maloprodajnim objektima, navedeno je u saopštenju Sekretarijata za javni prevoz.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Next Post

Propisan zastoj u otplati kredita

Уто мар 17 , 2020
Narodna banka Srbije je na danas održanoj vanrednoj sednici Izvršnog odbora, usvojila odluke kojima se propisuje zastoj u otplati obaveza dužnika (moratorijum) i to: Odluku o privremenim merama za očuvanje stabilnosti finansijskog sistema i Odluku o privremenim merama za davaoce lizinga u cilju očuvanja stabilnosti finansijskog sistema. Povodom usvojenih mera […]