Autobuska linija 400 do vrha Avale

Sezonska autobuska linija 400, koja saobraća od Voždovca do vrha Avale, kao i svake godine, počinje sa radom 29. aprila, a trajaće do 31. avgusta, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Na ovaj način se korisnicima javnog prevoza u dane praznika i vikenda  omogućava poseta jednom od najpopularnijih beogradskih izletišta direktnom linijom javnog prevoza.

Trasa linije je iz smera Voždovca: Bebelova  – Baštovanska – Paunova – Bulevar oslobođenja – Put za Avalu – Put za vrh Avale – vrh Avale i u suprotnom smeru Put sa vrha Avale – Put za Avalu – Bulevar oslobođenja – Paunova – Crnotravska – Save Maškovića – Voždovac.

Linija će od Voždovca do Avale koristiti postojeća stajališta JGP-a, a dalje stajališta: „Podnožje”, „Spomenik sovjetskim veteranima”, „Hotel Avala”, „TV Toranj” i „Čarapićev brest”.

Na liniji će saobraćati dva vozila subotom, nedeljom i državnim praznikom od 8 do19.30 časova sa intervalom sleđenja od 40 minuta.

Next Post

Vaskršnje čarolije

Сре апр 27 , 2016
Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović i patrijarh srpski Irinej otvorili su danas u Konaku kneginje Ljubice 18. dečje vaskršnje čarolije. Ova tradicionalna dečja manifestacija ove godine organizuje se od 27. aprila do 1. maja. – Ova manifestacija održava se od 1999. godine i ove godine doživljava svoje punoletstvo. Nastala u […]