Akcija dobrovoljnog davanja krvi na Zvezdari

“Aviv Park Zvezdara”, u saradnji sa GO Zvezdara i Institutom za transfuziju krvi Srbije, organizuje u nedelju, 18. septembra, akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Transfuziomobil za dobrovoljne davaoce krvi biće postavljen na platou “Aviv Parka Zvezdara”, u ulici Živka Davidovića 86 (preko puta zgrada u ulici Rudo na Konjarniku), u periodu od 11 do 17 sati.

Svi zainteresovani stanovnici Zvezdare, ali i ostali građani Beograda, mogu da učestvuju u ovoj akciji i na taj način pokažu svoju humanost. Pored toga, svi dobrovoljni davaoci krvi će imati i mogućnost da provere svoje zdravstveno stanja.

 

“Aviv Park Zvezdara odazivaće se za učešće i u budućim akcijama humanog davanja krvi. Kao nova lokacija na opštini Zvezdara imamo za cilj da privučemo što veći broj građana, kako bismo se svi potrudili da pomognemo Institutu za transfuziju krvi Srbije, i pomognemo građanima kojima je krv hitno potrebna. Očekujemo humane ljude na platou Aviv Parka Zvezdara u nedelju, 18. septembra, od 11 do 17 časova, i nadamo se dobrom odzivu svojih komšija i ostalih građana” – istakli su danas iz “Aviv Parka Zvezdara”.

Ovom akcijom ispred Aviv Parka Zvezdara nastavlja se dobra saradnja sa Institutom za transfuziju krvi Srbije čiji je cilj da se obezbede neophodne zalihe ove dragocene tečnosti za sve sugrađane kojima je krv potrebna.

Izvor: Opština Zvezdara

Ako ste propustili